Branäs

Nötåsen tomt 11-12

Dela denna bostad på Facebook

Exklusivitet! Unik möjlighet i populära området Nötåsen! Möblerat och klart!

Nu finns chansen att bli ägare av Branäs förmodligen lyxigaste stuga i det nya och påkostade området Nötåsen! Hela stugan kommer hålla en otroligt hög standard med exklusivitet och där alla tillval är inkluderat i priset. Stora fönsterpartier ger stugan ett härligt ljusinsläpp och en känsla av lyx. Bostaden präglas av fina och moderna detaljer med fokus på att bevara känslan av en fjällstuga.

Bostaden erbjuder 5 sovrum, 1 dagbädd + 2 sovalkover. Det stora Master bedroom erbjuder en takhöjd om 4,2 m och stora fönster samt en ingång till ett badrum. Totalt finns 3 badrum, 1 med bastu, 2 med dusch och 1 med badkar + 1 WC i hallen, det finns även 3 allrum varav från ena allrummet når man den trevliga terrassen där ett lyxigt spabad står redo efter en heldag i backen. Köket är placerat för att få ut så mycket som möjligt av de sociala sammankomsterna där öppna ytor möter mysiga middagar. När huset står färdigt och nycklarna ska överlämnas är stugan redan fylld med alla inventarier såsom soffor, sängar, kuddar, porslin och allt man kan tänka sig behöva inför skidsemestern. Även vinkylen kommer vara välfylld! Du har även möjlighet att vara med och påverka slutresultatet vid visat intresse under tidigt skede. Då denna stuga är väldigt stor ingår två tomter som stugan står på för att få ordentligt med plats. Tomt 11 och 12 är förslag på passande tomter för detta huset men man kan ha egna önskemål om vilka tomter man vill ha!

Nötåsen är Branäs nyaste satsning som kommer bli ett otroligt attraktivt område. Branäs har satsat på nya liftar etc. för att göra ett perfekt Ski in-Ski out läge!

I N F O

Stugan är gjord av norsk furu från Telemark. Grove 8” timmerstockar med varierande stockhöjder. För och säkra kvalitet och täthet är timret producerat maskinellt, men har utseende som handgjort.
Traditionen och historiken i timmerstugor är vidarefört men moderniserat. Stora fönsterpartier släpper in ljus och den vackra utsikten in i stugan. Detta ger fasaden ett spektakulärt utseende. Stugans master bedroom erbjuder hela 4,2m i takhöjd med fönster från golv till tak.
På övre plan finns ett stort allrum med plats för soffgrupp och TV och en mysig dagbädd samt ett badrum och förrådsutrymme.

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 13 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande.

S O M M A R I B R A N Ä S

Sommar i Branäs blir större och större! Det är allt från downhill- och cross country-leder till padelbanor. Under sommaren är även den populära restaurangen Ladan öppen för att servera god lunch, fika osv. Utöver detta finns fina vandringsspår och bra fiskemöjligheter.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

N Y CK E L F Ä R D I G T

I priset ingår ett nyckelfärdigt hus och detta ingår:

8 tum helträ-timmer.
Svetsat membran på tak med torv.
Bergvärme.
Vattenburen golvvärme på entréplan.
Vattenburen golvvärme i badrummet på övre plan.
Vattenelement sovrum på övre plan.
TapWell duschar.
TapWell blandare.
Tapwell tappkranar.
Tom Dixon designlampa i vardagsrummet
Alla downlight och ljus styrs med Plejd app.
Färg ute och inne efter eget val.
Färg fönster och dörrar efter val, standard är NCS 8.500-N.
Energi+ fönster.
HTH kök typ Focus.
Vitvaror från Electrolux.
Bänkskivor i sten eller ek.
HTH kommoder.
Ståltrappa med furu.
Ståldörrar från hallen med glas.
Platsbyggd öppen spis.
Ekparkett golv.
Kakel/klinker i hall, bad, bastu, WC och teknik.
HTH garderobsskåp.
Träsängar i alla sovrum.
Matbord och bänkar/stolar.
Jacuzzi (Spabad) ute.
Terrasser
Hela stugan kommer vara möblerad och klar med soffor, mattor, Smart TV, ljudanläggning med inbyggd högtalare i tak i flera rum, porslin, alla lampor/ljus, sängar i helträ, madrasser, täcken, kuddar m. m.

Husen är energibalansberäknade och håller Torsby Kommuns nya standard för hus med boende mer än 4 månader om året.

Entreprenör för detta projekt är: Nötåsen 2 AB med 10 års erfarenhet i Branäs.

Varmt Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Nötåsen tomt 11-12

Boarea

203 kvm

Antal rum

7 rum

Tomtarea

1 530 kvm

Pris

17 900 000 kr