Jobba hos oss

VARUMÄRKE med fokus
på exklusivitet och kvalitet

Vilka är vi?

Julia Nordin Fastighetsmäklare/Delägare
Malin Jakobsson Fastighetsmäklare/Delägare

Agentur Fastighetsförmedling grundades 2016 och har redan från start haft sikte på kvalitet, exklusivitet och kunskap. I en värld där tekniken går framåt fortare än någonsin är det viktigt att hänga med i utvecklingen och vårt mål är att alltid vara i framkant med allt vad marknadsföring och företagande handlar om!

Vart står vi?

Vårt mål är inte att bli störst men vi vill definitivt vara bäst och leverera kvalitet i högsta grad. Agentur Fastighetsförmedling är ett exklusivt varumärke med inriktning på småstäder, men med kompetens att förmedla även i de större. Vi gillar den personliga kontakten som blir i en mindre stad då vi värnar om kundrelationer och anser att service är A och O i denna bransch.

Agentur Fastighetsförmedling är inte bunden av någon bank eller försäkringsbolag som ställer krav på hur eller vad. Mäklaren har enorma möjligheter att skapa sitt eget sätt att jobba och knyta kontakter med samarbetsparters.

Vilka söker vi?

Vi söker dig som precis som oss sätter kunden i fokus, alltid strävar efter det lilla extra och som älskar att överträffa kunders förväntningar. Hos oss har vi inga armbågar mot våra kollegor eller konkurrenter. Här lyfter vi varandra och gläds av varandras framgångar, man har alltid sina kollegor och chefers stöd och hos oss är vi starka tillsammans!

2018 och två år efter att Agentur Fastighetsförmedling grundades utsågs en av våra mäklare till Den mäklaren som sålde 5 mest i hela Sverige. Det är något vi är stolta över och inom Agentur Fastighetsförmedling får mäklaren alltid vara i rampljuset.

Vi erbjuder dig en unik chans att lyckas och klättra inom branschen!

Vill du vara med att utveckla Agentur Fastighetsförmedling och skapandet av något stort?

Till vårt företag söker vi ständigt både erfarna fastighetsmäklare, nya talanger, kontorschefer och franchisetagare.

Vi ser fram emot er ansökan på arvika@agenturfast.se