Exklusivitet och kvalitet

Vi är ett varumärke med stort fokus på exklusivitet, kvalitet och kunskap.

Julia Nordin och Malin Jacobsson

Vilka är vi?

Agentur Fastighetsförmedling är en mäklarkedja som lägger stort fokus vid kvalitet, exklusivitet och kunskap. Agentur förmedlar alla typer av objekt och ser alltid till att göra den bästa möjliga annons vid varje affär. Under varumärket jobbar otroligt duktiga medarbetare som idag består av ett gäng drivna tjejer som ser möjligheter istället för problem. Våra medarbetare sätter sig gärna ner med kunden för att tillsammans skapa en tjänst utifrån varje bostad- och kundens förutsättningar.

Hos Agentur har vi det alltid hemtrevligt och en lättsam stämning och en förståelse för den press och stress som kan bli vid komplexa affärer som fastighetsköp. Agentur Fastighetsförmedling finns där under hela försäljningsprocessen!

Agentur Fastighetsförmedling är en Franchisekedja med kontor i Arvika som täcker hela Värmland samt i Kumla som täcker hela Örebro län. Utöver dessa kontor förmedlar Agentur även i Västmanland. Kedjan drivs av två unga entreprenörer med brinnande intresse för företagande. De förstår vikten av nytänk och sociala medier och har som mål att alltid att vara i framkant med allt vad marknadsföring innebär.

Vart står vi?

Agentur som mäklarkedja har inget mål om att bli störst men definitivt att vara bäst och leverera kvalitet i allra högsta grad.

En bostadsaffär är en av de största affärerna Agenturs kunder gör i livet. Därav lägger våra medarbetare ner stor vikt vid utformandet av en bostadsannons och lämnar inget åt slumpen.

Agentur har egna utvalda stylister och fotografer med samma mål att framhäva bostaden utifrån den bästa sidan och lägger verkligen ner sig för att få fram det lilla extra.

Kedjan är inte bunden av någon bank eller försäkringsbolag som ställer krav på hur eller vad. Mäklaren har enorma möjligheter att skapa sitt eget sätt att jobba och knyta kontakter med samarbetsparters.

Vilka söker vi?

Agentur söker dig som älskar att vinna och drivs av att överträffa dina egna prestationer. Någon som vill utvecklas och brinner för yrket. På Agentur Fastighetsförmedling finns många möjligheter att gå hur långt som helst och klättra i din karriär.

Våra medarbetare har inga armbågar mot kollegor eller konkurrenter utan lyfter varandra och gläds av varandras framgångar.

Agentur erbjuder dig den coachning och stöttning du behöver för att nå dina mål. Sök in till Agentur och var med på resan och utvecklingen tillsammans med oss!

Vi ser fram emot er ansökan på arvika@agenturfast.se

Lediga tjänster Värmlands län

Lediga tjänster Örebro län

Lediga tjänster Västmanlands län

Vill du inspireras? Följ oss på våra sociala medier.