Våra tjänster - Homestyling & Fotografering

Vi framhäver ditt hem

Vi på Agentur jobbar nära med stylister för att framhäva ditt hem på bästa sätt. Hemtrevligt, stilrent och modernt – 3 ledord till ett högre slutpris. En spekulants magkänsla säger allt och det är den vi vill övertyga. Med en homestyling från Agentur ser vi till att spekulanterna känner sig som hemma! Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation med en av våra stylister som kommer hem till dig.

Karin Walder
”För mig är det viktigt att kunden känner sig bekväm med stylingen och att de blir nöjda med slutresultatet.”

Karin Walder, stylist Värmland

En bild säger mer än tusen ord

På Agentur jobbar vi med fotografer som vet hur ditt hem visar sig från sin bästa och mest rättvisa sida. Bilderna är det som presenterar ditt hem och lockar kunderna till visning. Därför är det viktigt att fotograferna får fram känslan och det faktiska utseendet av din bostad -Få saker i försäljningsprocessen är lika viktiga som bra bilder!

Emma Karlsson
”Jag ser alltid till att få en stor variation av bilder för att få det bästa slutresultatet.”

Emma Karlsson, fotograf Värmland

En bredare spridning
– större sannolikhet att hitta just din köpare

Att marknadsföra våra objekt på rätt sätt är en otroligt viktig del för oss. Vi skräddarsyr den optimala marknadsföringsstrategin för varje unikt objekt för att nå ut till rätt typ av kund. Omedveten som medveten. För det är precis var marknadsföring handlar om, vi letar inte enbart efter kunden som medvetet söker efter ditt hus. Utan även den som inte visste att de letade.

Vi har genom statistik sett att våra marknadsföringskanaler ger resultat och den statistiken delar vi givetvis med oss till dig. En skräddarsydd strategi för Ditt unika objekt och Din målgrupp är ett framgångsrecept.

Hemnet logotyp Booli logotyp Hitta hem logotyp Finn.no logotyp Facebook logotyp Instagram logotyp

Vill du inspireras? Följ oss på våra sociala medier.