Adolfsberg

Tempelkärrsvägen 14

Dela denna bostad på Facebook

Stor familjevilla i Adolfsberg!

Rymlig familjevilla på Tempelkärrsvägen 14 i familjära Adolfsberg!

Fastighetens planlösning är både välplanerad och mycket praktisk. Entréplanet bjuder på stora sociala ytor i renoverat HTH-kök och stort vardagsrum. Från sällskapsdelen nås även en utgång till husets baksida som leder ut till en härlig bakgård med pool. På detta plan finns även fyra sovrum, ett mycket stilfullt inrett badrum med bland annat kakel och klinker från Bricmate samt WC. På fastighetens övre plan finns ett gediget ljudsystem av märket Sonos installerat i alla rum. På husets nedre plan finns ytterligare sällskapsytor i ett biorum samt rymligt kontor. Utöver detta finner du ett stort badrum försett med bastu, sovrum för gäster, rymlig klädkammare, matkällare och separat tvättstuga.

På framsidan parkerar ni bilarna både i dubbelgaraget försett med elektrisk port och på den asfalterade garageuppfarten. Garaget nås direkt från källarvåningen.

Fiber finns installerat.

Bostadsområdet Adolfsberg är ett populärt, barnvänligt och lugnt område. Inom gångavstånd finns förskolor, skola F-9, vårdcentral och pizzeria. Närhet till busshållplats med bra förbindelser in till Örebro city med ett brett nöjesutbud. En kort tur med bilen eller cykeln till mataffärer och även närhet till Marieberg Galleria med stort utbud av butiker och restauranger. I området finns flera lekplatser, fotbollsplan, tennisbana, motionsspår, gym samt padelhall.

Övrig info:
- Det kommer finnas möjlighet att behålla alla möbler samt elektronisk utrustning till biorummet för ett tillägg.
- Ljudsystemet från Sonos ingår i priset.
- Det kommer finnas möjlighet att få WC och badrum på nedre plan renoverat i samma stil som badrummet på övre plan för ett tillägg.

Kontakta mäklaren för visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Tempelkärrsvägen 14

Boarea/biarea

132/172 kvm

Antal rum

8 rum

Tomtarea

924 kvm

Pris

6 695 000 kr eller högstbjudande