Södra Ladugårdsängen

Kabingatan 4B

Dela denna bostad på Facebook

Varmt välkomna till Kabingatan 4B!

Ett hem i gott som i nyskick på hela 85kvm med smart planlösning och uteplats i västligt läge. Hela innergården är på en upphöjd platå och försedd med staket. Endast de boende i föreningen får vara på innergården vilket ger en lugn uteplats med minimal insyn och rörelse. På innergården finns gott om plats för lek på gräsmattan. Här erbjuds stora sällskapsytor i rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot innergården. Master-bedroom är försett med en stor walk-in-closet med smarta skjutdörrar så man enkelt kan stänga till vid behov. Utöver det finns ett mindre rum, perfekt för dig som är behov av barnrum, kontor eller gästrum. Köket går i ljus kulör och har all den maskinella utrustning du kan önska och innehar plats för matbord för 6 - 8 personer. Badrummet med försett med både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

I Brf Vingen finns föreningslokal med uteplats och en övernattningslägenhet. Tvättstugan är även ett bra komplement till utrustningen i lägenheten. Parkering sker i garage under husen med hiss upp till varje våningsplan. Enligt samtal med styrelsen 2022-09-19 är det ingen kö till garageplatserna.

Som boende i Södra Ladugårdsängen så bor ni ett expanderande område som nu börjar ta form och populariteten i området ökar för varje dag som går. Närheten till naturen, till city, Universitetet, Gustavsviks golfbana, Sörbybacken med både nedförsåkning på vintern och träning i trappen under sommaren är slående och gör att området är ett favoritval för många bostadsökare. I området har ni matbutik, gym, tennis/paddelhall, apotek, caféer och restauranger. Inom gångavstånd finns även flera förskolor.

Varmt välkomna med ert intresse redan nu!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Kabingatan 4B

Boarea

85 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

5 114 kr/mån

Pris

2 500 000 kr