Västra Sund

Karlströmsvägen 11

Dela denna bostad på Facebook

Fritidshus med stor tomt och gästhus i fint skick. Perfekt för avkoppling!

Välkommen till denna charmiga och mysiga bostad belägen i det lugna området Västra Sund i Arvika. Med sin mindre men smarta layout och natursköna omgivningar erbjuder detta ställe en perfekt kombination av bekvämlighet och avskildhet.
Bostaden imponerar med sin generösa tomt på hela 2722 kvadratmeter, vilket ger dig gott om möjligheter att skapa din drömträdgård. Dessutom finns här ett gästhus i fint skick, perfekt för besökande vänner och familj.

Inne i huvudbyggnaden möts du av delvis trägolv som ger en varm och inbjudande atmosfär. Det mindre köket erbjuder plats för matbordet och de två sovrummen ger utrymme för en familj eller kanske som arbetsrum eller gästrum. Allrummet är utrustat med en mysig kamin och har utgång till en altan under tak, vilken kan glasas in för att förlänga vardagsrummet och ge extra utrymme för social samvaro.

Här kan du njuta av stillheten och naturen samtidigt som du har närhet till vackra Körselviken. Med kommunalt vatten och avlopp finns även de praktiska detaljerna på plats.

Missa inte chansen att skapa ditt perfekta hem i detta unika och lugna område. Kontakta oss idag för att boka din visning!

Besiktning kommer ske.
Planritning kommer inom kort.
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post
Hanna Sjöblom
Mäklarassistent 0705099974
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Karlströmsvägen 11

Boarea/biarea

48/2 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

2 722 kvm

Pris

795 000 kr

Högsta bud

1 025 000 kr