Brättne Handel 1

Visa alla bilder
Dela denna bostad på Facebook

Unik villa i fina Brättne med 3 kakelugnar!

Välkommen till denna magnifika sekelskiftesvilla som genomsyras av välbevarade detaljer från förr. Med sina generösa 162 kvadratmeter och imponerande takhöjd erbjuder denna bostad både rymd och karaktär. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig och behaglig atmosfär i varje rum. Från bostaden når man även en praktisk verkstad!

Den stora och lummiga dubbeltomten om 3595 kvadratmeter är som en egen oas där du kan njuta av naturen och fridfullheten. Här finns också en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar för avkoppling och sociala sammanhang.

Beläget i natursköna Arvika har du närheten till vacker natur och friluftsliv. Här kan du utforska omgivande skogar, sjöar och vandringsleder för att få en dos av stillhet och ro.

Denna friliggande villa är verkligen något alldeles extra, med sina unika sekelskiftesdetaljer såsom kakelugnar, vackra dörrar, platsbyggda byråer och en fantastiska planlösning. Missa inte chansen att äga detta drömhem som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Brättne Handel 1

Boarea/biarea

162/71 kvm

Tomtarea

3 595 kvm

Pris

2 495 000 kr