Norrby 326

Dela denna bostad på Facebook

Fritidshus omgivet av natur!

Finns drömmar om ett fritidshus beläget avskilt från stress? Då är detta den perfekta platsen!

Välkommen till detta charmiga fritidshus, byggt 1969, som ligger mitt i en naturskön oas omringat av skog. Med en stor tomt och flera tillhörande byggnader byggda tidigt 1900-tal så som en äldre stuga, lada, hönshus samt gäststuga, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet för den som vill skapa sitt eget sommarparadis eller året runt-bostad.

Huvudbyggnaden som byggdes 1969 är den som används idag, här inne finns det tre sovrum, ett enkelt kök med vedspis samt ett badrum med dusch. Det finns också ett vardagsrum som är den perfekta platsen att umgås eller bara koppla av. Med tillhörande uterum får du även möjlighet att njuta av vädret utomhus oavsett väder.

Fastigheten omges av en stor gräsmatta och grönskande skog, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. Med den extra tomten som sträcker sig över ca 0,5 hektar av skog, finns det gott om plats för att utforska naturen, vandra, eller bruka efter önskan!

Försäljningsvillkor:
Fastigheten säljs obesiktad och med friskrivningsklausul, även delvis möblerat. Robotgräsklipparen ingår, vilket underlättar för framtida skötsel av trädgård.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Sön 30 Juni
kl 14:30 - 15:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Norrby 326

Boarea

78 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

7 404 kvm

Pris

1 395 000 kr