Lycke Granbäcken 1

Dela denna bostad på Facebook

Välkommen till detta fantastiska hem på Lycke Granbäcken 1! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo i ett ljust och luftigt hus, renoverat med omsorg och kärlek. Med en total boyta på 139 kvadratmeter och en tomt på hela 12 635 kvadratmeter finns gott om utrymme för hela familjen att trivas.

Bostaden öppnar upp med en välkomnande hall, där du direkt känner av den hemtrevliga atmosfären. Köket har genomgått en totalrenovering och erbjuder nu moderna bekvämligheter och stilrena ytor. Matdelen är perfekt för trevliga middagar med nära och kära.

Det ljusa och trevliga vardagsrummet är en idealisk plats för avkoppling och umgänge. Utgången till den inglasade altanen ger dig möjlighet att njuta av solens strålar och den vackra omgivningen året runt. I bostaden finns fyra praktiskt sovrum med bra förvaring.

På baksidan av huset finner du en lummig trädgård med en härlig uteplats och spabad - den perfekta platsen att koppla av på och njuta av många soltimmar. Här kan barnen leka fritt och tryggt, då området är barnvänligt och lugnt. På tomten finns också möjlighet till gästrum i en separat byggnad.

Lycke Granbäcken 1 erbjuder ett fantastiskt boende med närhet till både natur och stadsliv. Med endast 8 minuters bilfärd når du Arvika centrum, där du har tillgång till all tänkbar service.

Fastigheten kommer att besiktigas.
Visning är den 17 juni kl. 16.00

Varmt välkommen att anmäla dig på visning och upptäcka detta drömhem med egna ögon!
Wilma Kling
Fastighetsmäklare 0732508198
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Lycke Granbäcken 1

Boarea/biarea

139/24 kvm

Antal rum

6 rum

Tomtarea

12 635 kvm

Pris

2 500 000 kr

Högsta bud

2 900 000 kr