Åmotfors

Älvuddsgatan 2

Dela denna bostad på Facebook

Familjevilla med hörntomt och närhet till sjön!

På en lugn gata i närheten av älven finner du detta charmiga hus med vattenburen värme. Huset sträcker sig över två våningar och en källare, vilket ger gott om utrymme för hela familjen.
På bottenvåningen möts du av ett kök, nyrenoverat badrum samt tre ljusa och välplanerade rum. En hall skapar en välkomnande atmosfär och ger förvaringsmöjligheter. På övre våningen hittar du ytterligare två sovrum, en hall och ett badrum. Ned i källaren finns en praktisk tvättstuga samt ett pannrum för att hålla värmen i huset under kalla vinterdagar. Här finns också en matkällare för att förvara dina matvaror samt ett förråd för extra förvaring.

Förutom det bekväma boendet har området mycket att erbjuda. En kort promenad längs stigen vid älven tar dig till en inofficiell båtplats där du kan njuta av båtliv eller paddla kanot. I älven kan du också upptäcka vackra sjöfåglar och kanske till och med få syn på en bäver. För de som föredrar en mer organiserad badplats och båtliv finns det en riktig båtbrygga på andra sidan järnvägen, nedanför industriområdet. Här kan du njuta av solen och ta ett uppfriskande dopp.

Detta hus erbjuder dig både ett trivsamt boende och närhet till natur och vatten. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i området.
Friskrivningsklausul kommer tillämpas pga dödsbo.
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Älvuddsgatan 2

Boarea/biarea

114/67 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

1 465 kvm

Pris

850 000 kr