Vibytorp

Linvägen 3

Dela denna bostad på Facebook

Vackert enfamiljshus med dubbelgarage!

Välkommen till Linvägen 3!

Denna moderna villa är utformad av noga utvalda material och tillval i form av vackra trägolv, spröjsade fönster och golvvärme i hela nedre plan. Ett hem för den stora familjen som önskar att bo i en rustik fastighet med en äldre charm. Detta kan bli ditt framtida hem där lyx möter funktion och design. Denna bostad är rik på snickarglädje och exklusiva detaljer som bjuder in dig till en tillvaro av komfort och elegans.

Den generösa ytan på denna villa omfattar fyra sovrum, varav ett för närvarande används som kontor. Här möts du av luftiga och välplanerade rum som ger hela familjen utrymme att trivas. I hjärtat av huset finner du en imponerande matsal med stora fönster och en panoramautsikt över den grönskande trädgården – en plats där familjen samlas för minnesvärda stunder. Från matsalen tar du dig även ut till den rymliga altanen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar.

Det väldesignade köket är utrustat med noggrant utvalda apparater och en praktisk köksö, vilket gör matlagningen till en ren njutning. Den upphöjda diskmaskinen underlättar vardagen och skapar en stilren atmosfär. Tvättstugan på entréplanet kan också användas som groventré, vilket ger en extra dimension av praktiskt boende.

Ett av badrummen i denna villa är en oas av lyx med både badkar och dusch, skapat för att ge dig en känsla av hemma spa. Dessutom är det möjligt att skapa ett liknande badrum på övervåningen, vilket ger ytterligare komfort.

Området runt Linvägen erbjuder bekvämligheter som förskola, skola och matvaruaffär, samt möjligheter till aktiviteter som elljusspår och natursköna stråk. Här får du en harmonisk livsstil med allt du behöver inom bekvämt räckhåll.

Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Linvägen 3

Boarea/biarea

235/90 kvm

Antal rum

7 rum

Tomtarea

1 758 kvm

Pris

4 995 000 kr eller högstbjudande