Klässbol

Östängsvägen 1 och 3

Dela denna bostad på Facebook

Ett trevligt boende med alla bekvämligheter

Välkommen till denna trevliga friliggande villa på Östängsvägen i Klässbol! Med samtliga sovrum belägna på samma våning erbjuder denna bostad en bekväm och praktisk planlösning. Den stora och lummiga tomten ger gott om utrymme för lek och avkoppling i trädgården. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och skapa minnen med familj och vänner.

Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till både förskola och lekplats. Dessutom är det bara en kort promenad till busshållsplatser, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Dubbeltomten ger extra utrymme och möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar.

För naturälskaren finns möjligheten att ta en kort promenad till sjön och man kan även njuta av sjöutsikten från altanen. Du kan även koppla av i den omgjorda garagedelen, som nu fungerar som ett rymligt badrum med bastu.

Denna charmiga villa erbjuder en boendemiljö som är svår att motstå. Uteplatserna, inklusive den inglasade altanen, ger möjlighet till både avkoppling och sociala sammankomster.

Adressen för huset med bostaden är Östängsvägen 1 och adressen för tomten utan bostad är Östängsvägen 3 - båda ingår i köpet.
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Östängsvägen 1 och 3

Boarea

119 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

1 735 kvm

Pris

1 295 000 kr