Stråningstorp

Vetevägen 24

Dela denna bostad på Facebook

Enfamiljshus med stor altan och garage!

Välkommen till Vetevägen 24!

Här möts komfort och elegans i denna enplansvilla med källare. Med sina imponerande 114 kvm på entréplan samt en enorm källare och ett garage är detta boende perfekt för den moderna familjen som söker bekvämlighet och stil samt ett lugnt område för barn.

Denna villa är energideklarerad med bokstaven B, bland annat då det är bergvärme- En smart och hållbar lösning som inte bara sänker dina energikostnader utan också bidrar till en mer miljövänlig livsstil.

Här finner du inte bara ett, utan tre väl tilltagna sovrum för hela familjen på samma våningsplan. I det stora köket finns de både plats för matsalsgrupp samt en köksö för extra arbetsyta. Det finns ett badrum på övervåningen samt en gästtoalett i källaren.

Unna dig själv en avkopplande stund i bastun efter en kall vinterdag eller njut av soliga dagar och kvällar på den stora altanen som är perfekt för grillkvällar, avkoppling och sociala sammankomster.

Då denna villa är belägen i Stråningstorp har du närhet till skolor, matbutiker, fotbollsplaner och stråhallen för aktiviteter.

Kontakta ansvarig mäklare på 0761800055 för att boka visning och anmäl ditt intresse redan idag!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Vetevägen 24

Boarea/biarea

114/202 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

893 kvm

Pris

1 695 000 kr eller högstbjudande