Bråten

Sofiavägen 12

Dela denna bostad på Facebook

Nyrenoverad villa i Bråten!

Välkommen till Sofiavägen 12!

Denna fantastiska villa på 91 kvm erbjuder det bästa av familjeliv i en idyllisk och barnvänlig miljö. Belägen på en charmig hörntomt ger detta hem en känsla av utrymme och privatliv, med en trädgård som är enkel att sköta och som bjuder in till lek och avkoppling.

Huset har genomgått en gedigen renovering, vilket inkluderar en ny värmepump för maximal energieffektivitet, ett modernt kök utrustat med alla bekvämligheter du kan önska, samt ett helkaklat badrum för den ultimata lyxen. Ytskikten, fönstren och taket har alla förnyats.

Förutom de välplanerade 91 kvadratmetrarna erbjuder detta hem en rymlig källare och ett praktiskt garage med elektrisk port, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Finns även plats att parkera på uppfarten.

Bråten är känt för sin familjevänliga atmosfär och här finns närhet till vackra promenadstråk, skolor, förskolor och matbutiker.

För er som söker ett välskött hem där det enda ni behöver göra är att flytta in, är detta det perfekta valet. Här finns alla förutsättningar för en långvarig och trivsam boendemiljö!

Kontakta mäklaren för mer information eller för att boka visning!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Sofiavägen 12

Boarea/biarea

91/91 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

730 kvm

Pris

1 795 000 kr eller högstbjudande