Skogstorp

Skogalundsgatan 17

Dela denna bostad på Facebook

Låt mig presentera Skogalundsgatan 17!

Nu har du möjlighet att förvärva en fristående villa som har sitt ursprung från 1918, men som med tiden har renoverats och blivit ett hem för familjen som önskar att bo och leva i en fastighet där äldre möter nytt i en fantastisk symbios. Bostadsbyggnaden inrymmer idag två sovrum med tillhörande walk-in-closets, badrum i absoluta lyx, en WC en suite samt ett mindre utrymme som är perfekt som kontor eller barnrum. På nedre plan ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med en vackert bevarad kakelugn, badrum med bastu samt separat tvättstuga. Från entréplan har du sen möjlighet att bygga ut bostadsbyggnaden med 36kvm (bygglov godkänt). Nuvarande ägare planerade för två ytterligare sovrum här. På planritningen kan ni se den tilltänkta rumsfördelningen samt under dokument hittar ni den nya fasadritningen. Plattan, som är försedd med golvvärme liksom resterande nedre plan av den befintliga fastigheten, är redan lagd.

Utöver detta finns ett uthus med köksdel, wc och gym. På övre plan finns ett stort utrymme som är perfekt för det äldre barnet som vill ha ett eget boende. Även ett stort garage med två elektriska portar, verkstadsdel, WC samt kontorsdel på övre plan.

På den stora tomten finner du gott om plats för lek och fina middagar i trädgården. Töjahäck avgränsar mot grannarna.

Här flyttar du in i Kumlas mest populära område med närhet till förskola, skola, matbutik samt nära till motorvägen för dig som pendlar.

Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns uppladdat i annonsen.

Varmt välkomna med ert intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Skogalundsgatan 17

Boarea/biarea

110/173.5 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

1 796 kvm

Pris

3 500 000 kr eller högstbjudande