Vretstorp

Källgatan 9

Dela denna bostad på Facebook

Renoverad familjevilla!

Varmt välkomna till Källgatan 9!

Här flyttar ni hem till en renoverad villa med lantligt läge i närhet till Vretstorps samhälle. I samband med att nuvarande ägare flyttade in i fastigheten 2007 genomfördes stora renoveringar med förändring av planlösning för att få det mer öppet och funktionellt. I samband med detta utfördes även köksrenovering, badrumsrenovering samt alla ytskikt. Utöver detta har man genomfört fönsterbyte 2017, samt tilläggsisolerat/satt upp ny fasad och nytt tak under 2021.

På nedre plan finner ni en rymlig och välkomnande hall, badrum, kök med öppen planlösning till vardagsrummet samt ett sovrum. På övre plan finns tre sovrum i god storlek, ett allrum samt WC. Till fastigheten hör även en rymlig carport med plats för två bilar med tillhörande förrådsdel.

Fastighetens utemiljö är i toppskick med ett stort altandäck med utsikt över den fina trädgården med som har gott om plats för lek, umgänge och avkoppling. På baksidan finns även en 20kvm stor pergola som är murad ner i grässlänten. Utöver detta finns lekstuga, växthus, flera odlingslådor, pionbuskar, hög häck och fina träd. Det markarbete som gjorts på fastighetens framsida med marksten och andra detaljer skapar en lyxig känsla.

I Vretstorp finns både förskola, skola (F-6), ICA-butik samt bra kommunikationsmöjligheter till kringliggande orter. Cykelavstånd till kommunal badplats. I Vretstrop finns även en mycket fin sportförening, med fotboll, löpning och fysträning för vuxna och barn.

Besiktning och energideklaration finns uppladdad i annonsen!

Varmt välkomna med ert intresse redan nu!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Källgatan 9

Boarea/biarea

144/72 kvm

Antal rum

6 rum

Tomtarea

1 325 kvm

Pris

1 995 000 kr eller högstbjudande