Västergården Öststuga 1

Dela denna bostad på Facebook

Mysig villa med 19 hektar mark!

Västergården Öststuga 1 är en charmig villa belägen i den vackra byn Charlottenberg. Villan ger dig en autentisk upplevelse av den svenska landsbygden och är perfekt för en avkopplande semester.

Villan erbjuder hela 80 vinterisolerade kvm samt 60 kvm carport. Här finner du gott om utrymme för hela familjen. Villan har en bekväm och mysig sittgrupp med en öppen spis där du kan koppla av. Det finns ett elegant och fullutrustat kök med Kylskåp, spis, ugn och mikrovågsugn. Villan har två fina sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring. Ett fräscht badrum med dusch och wc. Utöver den mysiga interiören har Västergården Öststuga 1 en vacker trädgård där du kan njuta av utomhusaktiviteter och långa sommarkvällar.

Centralt och vackert läge med 19 ha varav 18 ha skog med god bonitet, skogsbruksplan finns från 2023. Möjlighet för trevliga aktiviteter finns i området såsom paddla kanot, cykla längs cykellederna eller plocka bär och svamp. Jakträtt med ca 2300ha, storvilt och småvilt samt ett tre stora handelsområde ca 2,5 km från fastigheten. Om vintertiden finns det även en skidanläggning ca 10 minuter från fastigheten.

Fastigheten kommer att vara besiktigad till visningen.

Varmt välkommen att boka dig på visning!
Wilma Kling
Fastighetsmäklare 0732508198
Skicka e-post

Visning

Sön 2 Juni
kl 12:00 - 13:00
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Västergården Öststuga 1

Boarea/biarea

80/60 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

191 700 kvm

Pris

2 795 000 kr