Lugnagatan 2

Dela denna bostad på Facebook

2-planshus med goda förvaringsutrymmen i nedre plan och trevligt boende på övre plan!

Varmt välkomna till Lugnagatan 2! Här finns nu möjligheten att förvärva en bostad i två plan där boendeytan främst är på övre plan och erbjuder ett kök, två sovrum, badrum och rymligt allrum med öppenspis och utgång till balkong med eftermiddagssol!
På markplanet ryms bland annat entréhallen, som vidare tar oss till de övriga utrymmena som består av ett sovrum, wc med tvättmaskin, pannrum, förrådsrum, ett sällskapsrum och ett rymligt garage.
Här bor man med en lummig trädgård som bjuder på vinbär och hallon! Nära till livsmedelsbutik, skola/barnomsorg och även till Koppoms Rosarium, som nuvarande ägare varmt rekommenderar! perfekt bostad för en liten familj eller paret!
Bostaden har använts som fritidshus av nuvarande ägare.

O M R Å D E
Här bor man centralt i Koppom och har bara några minuters gång till livsmedelsbutiken. Vidare finns det skola/barnomsorg nära till hands, även det inom kort avstånd! Området erbjuder även fin natur, för den som gillar att bekanta sig med naturen och det den erbjuder. Tips att besöka är Koppoms Rosarium som erbjuder en mycket trevlig upplevelse och promenadtur.

A V S T Å N D
Arvika...........................31 km
Oslo..............................135 km
Charlottenberg............25 km
Karlstad.......................104 km
Jesper Hedefur
Fastighetsmäklare 073-0840039
Skicka e-post
Hanna Sjöblom
Mäklarassistent 0705099974
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Lugnagatan 2

Boarea/biarea

88/84 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

916 kvm

Pris

525 000 kr Utgångspris