Sandsborgsvägen 21

Dela denna bostad på Facebook

Välkomna till denna trevliga villa i Charlottenberg på Sandsborgsvägen 21. På bostadens entréplan erbjuds ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, från köket når man även den soliga altanen som erbjuder sol hela dagen. Ytterligare finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och härifrån når man en inglasad altan. Bostadens badrum erbjuder kakel och klinker och här står en stor duschkabin som man kan ta bort för ytterligare plats i rummet. Sovrummet på nedre plan har nyligen renoverats med nytt golv och ny tapet. 1 trappa upp möts man av 2 sovrum och en liten wc.

Utomhus finns en välskött trädgård samt en fin uppfart för bilparkering med garage. Trädgården erbjuder möjligheter till sociala aktiviteter där du kan njuta av soliga dagar och grillkvällar med familj och vänner.

Sammanfattningsvis erbjuder Sandsborgsvägen 21, i Charlottenberg ett trivsamt och modernt boende i en lugn och prisvärd miljö. Det är det perfekta valet för den som söker en bekväm och stilfull livsstil i en trevlig del av samhället.


Wilma Kling
Fastighetsmäklare 0732508198
Skicka e-post

Visning

Tor 25 April
kl 16:00 - 16:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Sandsborgsvägen 21

Boarea

117 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

787 kvm

Pris

1 350 000 kr