Degerängen

Degerängsvägen 39

Dela denna bostad på Facebook

Exklusiv nybyggd villa med WOW-känsla!

Sällsynt objekt! WOW! Här presenteras en av Arvikas mest exklusiva, påkostade och genomtänkta villa med centralt läge. Ett SMARThem uppbyggt år 2021 med appstyrda lösningar till belysning, inbyggda högtalare och allt det moderna ni kan tänka er. Alla val som gjorts såväl tillval som materialval är genomtänkta in i minsta detalj och lämnar inget åt slumpen. Lyxig känsla från början till slut!

Planlösningen erbjuder totalt tre sovrum varav ett Master-Bedroom som med industriglas skärmar av rummet till stor walk in closet och vidare dörr in till ett fantastiskt badrum med spa känsla! 60x60 plattor på golv och vägg i grå kulör matchat med svarta detaljer, badkar, dubbeldusch, stor kommod och spegel med tilltänkt belysning.
Allrum med öppet till nock och stora fönsterpartier skapar en rymlig och social känsla. Här finns det exklusiva köket med inbyggt stort skafferi, stenbänkskiva, köksö med induktionshäll och fläkt, påkostade vitvaror samt stor vinkyl! Den sociala tilltänkta planlösningen ger utrymme för större matsalsbord, soffgrupp m.m
Insatskamin för både uppvärmning och mysfaktor i det sociala allrummet!
Entré med 60x60 plattor på golv och dörr till gästbadrum med kakel och klinker, dusch, inbyggd wc, handfat med kommod, inbyggda högtalare. Groventré med tekniskt rum, bergvärmepump, tvättmaskin/tumlare, förvaringsmöjligheter.
Vattenburen golvvärme i hela bostaden. FTX-system!

Uteplats förberett med gjuten platta för den som vill lägga tex klinker och lyxa till utemiljön ytterligare! Utedusch, utrymme för jacuzzi (finns 3-fas kontakt på plats) och gott om plats för möblemang.
Förberett för solpanel på tak. På tomten ges möjligheter till garagebygge m.m. Förberett för rördragning och el från befintligt bergvärmepump till ett eventuellt bygge av garage eller carport.
Elbilsladdare finns installerad.
Framsidan ger nästa ägare en chans att sätta sin egna prägel på bostaden!

Låt drömmen om ett nybyggt, modernt och exklusivt boende bli verklighet! Hjärtligt välkomna på visning!
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post
Hanna Sjöblom
Mäklarassistent 0705099974
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Degerängsvägen 39

Boarea/biarea

155/90 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

909 kvm

Pris

4 095 000 kr