Agneteberg

Daléns väg 1

Dela denna bostad på Facebook

Hörnläge i populära Agneteberg!

Välkommen till denna renoverade och välplanerade familjevilla belägen på en hörntomt i det populära och familjevänliga området Agneteberg i Arvika. Med en bostadsyta på 145 kvadratmeter erbjuder denna friliggande villa gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den ljusa interiören skapar en behaglig atmosfär och tillsammans med de stora sovrummen och de nyrenoverade badrummen blir vardagen både bekväm och stilfull. Det moderna köket är utrustat med allt du behöver och erbjuder en perfekt plats för matlagning och umgänge.
Solcellerna på taket bidrar till ett hållbart boende samtidigt som de hjälper till att minska elkostnaderna. Uteplatsen är nybyggd och under tak, vilket gör den perfekt för avkoppling och umgänge året runt. Dessutom finns det ett uthus/tidigare garage som är inrett som ett gästrum med värme, vilket ger extra utrymme för besökande vänner och familj.

Läget är idealiskt med närhet till lekplats, förskola och skola, vilket gör vardagen smidig och bekväm för familjen. Med en tomtarea på 810 kvadratmeter finns det gott om plats för lek och rekreation.
Välkommen till Daléns väg - en modern och välutrustad familjevilla i ett attraktivt område!
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Sön 2 Juni
kl 12:00 - 12:30
Tis 4 Juni
kl 17:00 - 17:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Daléns väg 1

Boarea

145 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

810 kvm

Pris

2 695 000 kr

Högsta bud

2 500 000 kr