Avenida de la Constitucion - Takvåning

Dela denna bostad på Facebook

Trevlig takvåning med takterrass i Pilar de la Horadada

I den trevliga staden Pilar de la Horadada, ett stenkast från centrum hittar du denna fina lägenhet som kommer att vara leveransklar i Oktober 2023. Lägenheten har 3 sovrum, 2 badrum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök om hela 31,85kvm med köksö som har plats för barstolar. Samtliga vitvaror är inkluderade i köket. Master sovrummet är väl tilltaget med hela 14,1kvm och har ett privat tillhörande badrum. Det andra sovrummet är också rymlig med 11,8kvm. Båda sovrummen har fönsterpartier stora rymliga garderober med bra utrymme. Badrummen kommer komplett inredda och har golvvärme. Från vardagsrummet finner du en generös balkong på hela 18,7kvm som blickar ut mot poolen. Vidare en trappa upp finner du din egna takterrass på hela 81kvm som inkluderar ett utekök och en pergola samt konstgräs för relax och solområde. På takterrassen finns även en utedusch och möjligheten att montera spabad. Då denna lägenhet är under konstruktion så finns det möjlighet att välja materialen till golv, kök & badrum. Till lägenheten ingår det också platser i ett gemensamt cykelförråd. Supertrevlig poolområde med gröna växter. Rejäl pool med saltklorerat vatten och chill-out avdelning. Nära till centrum i Pilar med butiker och restauranger. Stranden når man snabbt & smidigt på cykel på ca 8-10 minuter via cykelväg.

STADEN
Pilar de la Horadada är trevlig stad med en härlig spansk karaktär, belägen i södra provinsen Alicante, och på gränsen till Murcia kommun. Pilar de la Horadada ses fortfarande som en ung stad, men det betyder inte att det inte har all historia och charm för en typisk spansk stad.

Staden ligger cirka 3 km från fantastiska sand stränder och är omgiven av natur och jordbruksmark. Pilar de la Horadada har flera trevliga restauranger och butiker som vi nedan kommer att presentera.

Inåt i landet hittar vi natursköna Pinar de Campoverde som med sin Rio Seco bjuder på underbara dofter av pinjeskog och ljuvliga dofter av blommande citrusträd från omkringliggande odlingar. Naturområdet är perfekt för långa promenader och vandringar, eller för den lite mer äventyrliga av oss med mountainbike. Mot havet hittar vi många fina stränder, bl.a. i Torre de La Horadada, Mil Palmeras och Higuericas. För golfentusiasterna finns det många fina golfbanor i området.

Pilar de la Horadada har ett vackert och modernt centrum där du hittar många charmiga lokala butiker, barer, kaféer och restauranger. Längs med huvudgatan ”Calle Mayor” hittar du flera matbutiker, banker, kafeér och restauranger. Staden har också flera olika gym, idrottsanläggningar och paddelbanor. Här finns även ett nytt modernt idrottscenter, med en olympisk inomhus pool, gym, paddel, tennis och många andra sporter/ aktiviteter.

Varje fredag så är det marknad i Pilar de la Horadada där man kan fynda närodlade frukt och grönsaker till bra priser. Även köttdelikatesser, ostar och oliver finns på marknaden.

Pilar de la Horadada är en levande stad året runt, eftersom många spanjorer bor och arbetar här. Miljön är vacker tack vare det vackra omkringliggande odlings landskapet. Samtliga restauranger har öppet året runt. Nedan rekommenderar vi några bra restauranger och barer.

När man ska ta sig till stranden så finns det en gång och cykelväg som kallas för ”Ramblan”. Det är ett smidigt sätt att ta sig till kusten utan att korsa några vägar. Från Pilar centrum tar det knappt 10 minuter med cykel ner till stranden och ca 15min till gamla torget i Torre de la Horadada.

Vad finns i Pilar de la Horadada?
Matbutiker ca 15st
Restauranger/ Kaféer ca 60st
Sportcenter ca 10st
Apotek 6st
Vårdcentral 2st
Tandläkare 12st
Buss/ Taxi Ja

Vad finns runt Pilar de la Horadada?
Flygplats (Alicante) ca 77km (50min)
Alicante stad ca 85km (1h)
Torrevieja ca 19km (25min)
Cartagena ca 44km (35min)
Murcia stad ca 55km (40min)
La Zenia Boulevard ca 11km (13min)

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och tillgänglighet!

Avenida de la Constitucion - Takvåning

Boarea

77.6 kvm

Antal rum

3 rum

Pris

249 900 €