Pilar de la horadada

Calle Ntra. Sra. de los Dolore - Bottenvåning

Dela denna bostad på Facebook

Bottenvåning med stor tomt i söderläge!

I den typiskt spanska staden Pilar de la Horadada, omgiven av alla bekvämligheter och bara en kort bilresa från flera gyllene stränder, byggs denna unika lägenheten på markplan med rymlig tomt och en stor pool.

Superbra planlösning på bostaden med sydvästligt läge och sol hela dagen! Bostaden har 2 alternativt 3 sovrum. I anslutning till vardagsrummet är det möjlighet till ett 3:e sovrum som man skapar vid behov genom skjutbara väggar. När vägarna är öppna så har vardagsrummet en yta på hela 48 kvm. När väggarna är tillstängda så skapas ett sovrum/ kontor på 9,3 kvm. Därutöver hör 2 badrum, varav ett badrum tillhör master sovrummet. Bostaden har ett vardagsrum / matrum i öppen planlösning med ett fullt utrustat kök med samtliga vitvaror. Bredvid köket finns en separat tvättstuga med plats för tvättmaskin och annan praktisk förvaring. Stor härlig trädgård på hela 84 kvm med en väl tilltagen pool. Lägenheten ligger invid en stor härlig park och bredvid en mindre odling med apelsiner och oliver. Lägenheten är dessutom belägen ett stenkast från centrum i Pilar del la Horadada med många fina kaféer, barer, restauranger & butiker. Allt detta endast en 5 minuters promenad bort. Havet nås enkelt på ca 5 minuter i bilen eller 10-15 minuter på cykeln.

STADEN
Pilar de la Horadada är trevlig stad med en härlig spansk karaktär, belägen i södra provinsen Alicante, och på gränsen till Murcia kommun. Pilar de la Horadada ses fortfarande som en ung stad, men det betyder inte att det inte har all historia och charm för en typisk spansk stad.

Staden ligger cirka 3 km från fantastiska sand stränder och är omgiven av natur och jordbruksmark. Pilar de la Horadada har flera trevliga restauranger och butiker som vi nedan kommer att presentera.

Inåt i landet hittar vi natursköna Pinar de Campoverde som med sin Rio Seco bjuder på underbara dofter av pinjeskog och ljuvliga dofter av blommande citrusträd från omkringliggande odlingar. Naturområdet är perfekt för långa promenader och vandringar, eller för den lite mer äventyrliga av oss med mountainbike. Mot havet hittar vi många fina stränder, bl.a. i Torre de La Horadada, Mil Palmeras och Higuericas. För golfentusiasterna finns det många fina golfbanor i området.

Pilar de la Horadada har ett vackert och modernt centrum där du hittar många charmiga lokala butiker, barer, kaféer och restauranger. Längs med huvudgatan ”Calle Mayor” hittar du flera matbutiker, banker, kafeér och restauranger. Staden har också flera olika gym, idrottsanläggningar och paddelbanor. Här finns även ett nytt modernt idrottscenter, med en olympisk inomhus pool, gym, paddel, tennis och många andra sporter/ aktiviteter.

Varje fredag så är det marknad i Pilar de la Horadada där man kan fynda närodlade frukt och grönsaker till bra priser. Även köttdelikatesser, ostar och oliver finns på marknaden.

Pilar de la Horadada är en levande stad året runt, eftersom många spanjorer bor och arbetar här. Miljön är vacker tack vare det vackra omkringliggande odlings landskapet. Samtliga restauranger har öppet året runt. Nedan rekommenderar vi några bra restauranger och barer.

När man ska ta sig till stranden så finns det en gång och cykelväg som kallas för ”Ramblan”. Det är ett smidigt sätt att ta sig till kusten utan att korsa några vägar. Från Pilar centrum tar det knappt 10 minuter med cykel ner till stranden och ca 15min till gamla torget i Torre de la Horadada.

Vad finns i Pilar de la Horadada?
Matbutiker ca 15st
Restauranger/ Kaféer ca 60st
Sportcenter ca 10st
Apotek 6st
Vårdcentral 2st
Tandläkare 12st
Buss/ Taxi Ja

Vad finns runt Pilar de la Horadada?
Flygplats (Alicante) ca 77km (50min)
Alicante stad ca 85km (1h)
Torrevieja ca 19km (25min)
Cartagena ca 44km (35min)
Murcia stad ca 55km (40min)
La Zenia Boulevard ca 11km (13min)

Kontakta oss för mer information om dessa unika lägenheter!

Calle Ntra. Sra. de los Dolore - Bottenvåning

Boarea

94.1 kvm

Antal rum

4 rum

Pris

339 000 €