Sannahed

Södra Sanna 2:83

Dela denna bostad på Facebook

Drömmer du om att skapa din egen oas, med möjlighet att anpassa och designa efter dina önskemål och behov? Då har du hittat rätt. Nu har du chansen att förverkliga ditt bostadsbyggande på denna plats där du kan skapa din perfekta plats att kalla hem.

Här har du gott om utrymme att forma din idealiska bostad. Det godkända förhandsbeskedet ger dig möjlighet för att bebygga marken med en bostadsbyggnad med tillhörande sidobyggnad med en rymlig tomt om hela 2533kvm som du och din familj kan bo och leva på.

Här bor du med både närhet till Kumla och Hallsberg, Örebro når du på ca 25 minuter. Kommunen kommer även att anlägga cykelbana och busshållplats finns precis invid tomten.

Väg - Nuvarande ägare av marken kommer bekosta en ny väg. Därefter kommer en vägsamfällighet att startas och framtida kostnader för vägen kommer bekostas av alla de som nyttjar vägen.
El – Rördragning för el till tomtgräns kommer finnas. Dragning för detta kommer göras i samband med anläggning av ny väg. Kostnad för inkoppling ca 50 000kr.
Fiber – Nuvarande ägare väntar på svar från leverantör, blir det godkänt kommer dragning för detta göras i samband med anläggning av ny väg.
VA - Krav på kommunalt VA. Kostnad för inkoppling ca 245 000kr.

För att förhandsbesked ska anses vara giltigt måste en godkänd bygglovshandling finnas inom två år från att mark och miljödomstolen gjorde sin bedömning samt att tiden för överklagande har passerat, dvs senast 2025-05-09.

Kontakta mäklaren för att ta del av förhandsbesked samt övriga dokument!

Vägbeskrivning: Sannahedsvägen 67

Varmt välkomna med ert intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Södra Sanna 2:83

Tomtarea

2 533 kvm

Pris

700 000 kr eller högstbjudande