Branäs

1

Dela denna bostad på Facebook

Välkomna till vackra Nötåsen, en av Branäs nya stora satsning som ligger beläget på Branäsbergets västra del med ski in/ski out till de allra flesta stugor.

Inbäddad i vildmarken med utsikt över den vackra Villmyren kommer under 2023-2024 flertalet stugor att byggas. På Nötåsen kommer det finnas hela fem liftar med tillhörande backar samt längdspår och skoterleder. Området integreras med Branäs övriga skidåkning via två olika backar och liftar. Allt boende på Nötåsen ska ha ski in/ski out eller promenadavstånd till liftar och backar. Centralt på Nötåsen ska det byggas ett centrum för restauranger och service. Därav kommer området erbjuda det mesta för en lyckad skidsemester.

I etapp 1 är det ett område för fristående stugor, detta området kallas Björkenområdet och det knyter an till omgivande områden med centrumbebyggelse i sydöst och närliggande skidbacke och liftar. Bebyggelsen är runt Nötåsens högsta punkt som ger magiska utblickar från stugorna mot Villmyren i väst och Toppstugan nordöst. Stugorna får ett exklusivt läge där kvällssolen lyser, lugnet infinner sig och utsikten över Villmyren ger en känsla av vildmark, här finns också närhet till längdskidsspår, vandringsleder och annat friluftsliv. Detta kommer bli en av Branäs absolut bästa lägen!

På tomt 1-19 och 26-31 kan samtliga husmodeller byggas medan på tomt 19-25 rekommenderas den mindre husmodellen, Branäs 1.
Bilderna är förslag på hur det kan komma att se ut i ert framtida boende. För mer information om husmodeller tryck på länken.
https://www.notasenpanorama.com/

I N T Ä K T E R
Branäs växer för varje år som går och fler och fler turister hittar dit. Detta gör att beläggningen på stugorna är hög och genererar fina intäkter för de som vill hyra ut sina stugor några veckor under säsongen.

A V S T Å N D
Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

1

Tomtarea

709 kvm

Pris

På förfrågan