Häljeboda

Häljeboda Nybo 1

Dela denna bostad på Facebook

Fantastisk gård med stall och 200m strandlinje!

Välkommen till denna fantastiska hästgård belägen i populära Häljeboda! Här erbjuds en unik möjlighet att äga en fastighet med enorma möjligheter!
På tomten finner du ett renoverat stall med tre bekväma boxplatser, utrustat med både el och vatten för att göra hästvården enkel och smidig. Dessutom finns det en praktisk gäststuga för att välkomna vänner och familj som vill njuta av den vackra omgivningen.

Fastigheten har inte mindre än 200 meter strandlinje vid sjön Vällen, vilket ger dig en privat och exklusiv plats att koppla av och njuta av naturen. Här kan du ta ett uppfriskande dopp eller bara njuta av den otroliga utsikten. Bostadshuset på gården är delvis renoverat och erbjuder moderna bekvämligheter. Det imponerar med sitt nyare kök och fräscha ytskikt i både vardagsrummet/matsalen och de två sovrummen. Badrummet på entréplan är stilrent inrett med en bekväm dusch och på övervåningen finns en WC kombinerat med tvättstuga. Taket har kontrollerats och (delvis) fasaden har fått en fräsch målning.

Utanför bostadshuset finns ett stort trädäck med en härlig pool, perfekt för sommarens soliga dagar. Här finns också en mysig altan under tak där du kan njuta av en kopp kaffe eller bjuda på en grillkväll med vänner och familj.
Tomten är lugn och fridfull, vilket ger dig möjlighet att njuta av harmonin och tystnaden runt hörnet. Dessutom har du närhet till norska gränsen, vilket ger dig möjlighet att utforska både Sverige och Norge.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska hästgård i en idyllisk miljö med närhet till naturen och sjön. Kontakta oss för mer info och visning!
Besiktning sker under denna vecka (V 22)

I närheten finns badplats vid sjön Vällen som erbjuder:
omklädningsrum, utedass, brygga, bord, bänkar, livräddningsutrustning och grillplatser. Strandvallskiosken är öppen sommartid med kaffe, våfflor, dricka, glass med mera. Separat hundbadplats och goda fiskemöjligheter. Jakträtt!


Avstånd

Charlottenberg.............................16 km
Arvika............................................48 km
Oslo..............................................124 km
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Häljeboda Nybo 1

Pris

2 200 000 kr