Borgvik

Fägatan 1A

Dela denna bostad på Facebook

2-plans villa från år 1898! Varsamt renoverat i modern stil!

Välkommen till fina Borgvik där denna vackra herrgård stolt reser sig. Med sin tidlösa elegans och bevarade charm är detta en unik investeringschans som inte bör missas.
Här erbjuds generösa ytor och uthus som skapar oändliga möjligheter för gården. Skapa ditt drömboende eller utveckla den till en exklusiv herrgårdsanläggning - valet är ditt. Med sin centrala placering i Borgvik kan du njuta av naturens skönhet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Borgvik är ett område som erbjuder en fantastisk livsstil för den som uppskattar lugn och ro. Här kan du utforska vackra vandringsleder, ta båten ut på sjön eller bara njuta av den friska luften.

Fastigheten som dessutom är från 1900-talets början har flertalet sovrum i olika kulörer, luftiga allrum med eldstäder, gott om förvaring m.m- Tidigare har planlösningen skapat två olika boenden och har på så sätt genererat intäkter, men idag är allt öppet och du tar dig genom hela huset från en entré. Möjlighet finns fortsatt att dela av och därmed förslagsvis hyra ut en del av boendet och nyttja en del för eget bruk. Som sagt- möjligheterna är stora!
På tomten finns ett renoverat uthus om ca 70 kvm som är delvis inrett och renoverat/byggt från yttervägg till insida. (Ny Isolering, fasad, ytskikt) Byggnaden är inredd som gäststuga på övervåning med två sovrum samt allrum på entréplan med rum för vinsamling. (Wc, tvättställ.)

Fint skick på putsade fasaden, renoverade fönster år 2015. Uppvärmning via bergvärme (ny pump 2022) samt eldstäder (renoverad mursten över tak).

Otroligt hemtrevlig, lantlig och underbar gård!
Kontakta oss idag för mer information och boka en visning av detta exklusiva objekt.
Besiktigad!
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Fägatan 1A

Pris

4 195 000 kr