Bålgård

Myrom Granhult 1

Dela denna bostad på Facebook

Unik chans att bli ägare av två nybyggda fritidshus med otroliga möjligheter!

Välkommen till detta fantastiska ställe där en otrolig möjlighet väntar på dig! Beläget bland naturen finner du två helt nybyggda, isolerade fritidshus som sträcker sig över 4 x 8 meter. Dessa ståtliga byggnader erbjuder allt du behöver för en bekväm tillvaro - allrum, badrum, köksdel, förråd och loft. Båda husen har samma interiör och är kopior av varandra, men med ett avstånd som ger möjlighet för två familjer att njuta av sin egna utrymme.

Som extra bonus finns också ett uthus som kan inredas till bastu eller ytterligare sovplats - valet är ditt. Byggnaden är isolerad och har indragen ström. Allt är genomtänkt och tidlöst byggt med en modern känsla som smälter väl in i omgivningen.

Denna plats är perfekt för dig som vill ha ett andra hem i en vacker och unik miljö. Koppla av och njut av den fridfulla atmosfären med naturen som din närmsta granne. Dessutom har du möjlighet att hyra ut husen, vilket gör detta till en smart investering för dig som vill ha en paus från vardagen.

Inom tio minuters bilfärd når du Arvika centrum, där du hittar allt du behöver för att leva bekvämt - affärer, sjukhus, restauranger, badmöjligheter, golfbana och ridklubb. Här får du det bästa av två världar, med närhet till både naturen och stadens puls.
Stor tomt om 36000 kvm (Bålgård 2:92 samt 2:91).

Missa inte chansen att äga dessa underbara fritidshus. Skapa minnen och upplev en livsstil som är både avkopplande och spännande. Kontakta oss idag och upptäck denna unika möjlighet! Jakträtt ingår!
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Myrom Granhult 1

Boarea

64 kvm

Antal rum

2 rum

Tomtarea

36 000 kvm

Pris

2 195 000 kr