Skjutsbol

Skjutsbol Leråker 1

Dela denna bostad på Facebook

Fritidshus med det lilla extra och närhet till sjön med egen båtplats!

Varmt välkomna till detta fantastiska ställe, beläget bara 25 minuter från Arvika centrum. Här erbjuds en bostad med det lilla extra och närhet till sjön- med möjlighet att ha egen båtplats och badplats genom servitut. På fastigheten finns ett bostadshus, gästhus, redskapsbodar samt stor gräsmatta.

Bostadshuset/fritidshuset, uppfört år 2008, är verkligen något utöver det vanliga. Det erbjuder ett praktiskt kök i vit kulör, fullt utrustat med moderna apparater såsom kyl/frys, diskmaskin, spis och fläkt. Här kan du verkligen njuta av matlagning och umgänge med familj och vänner.
Den generösa och smakfullt inredda vardagsrummet är perfekt för både middagar vid det stora matsalsbordet och avkoppling i den bekväma soffgruppen. Badrummet är elegant inrett med kakel och klinker samt golvvärme för en extra touch av lyx. Här finns även en praktisk plats för tvättmaskinen.
Bostaden erbjuder även två mysiga sovrum, perfekt för en god natts sömn efter en dag fylld av aktiviteter.

Men det bästa av allt är den underbara inglasade altanen och den senare byggda terrassen med en otrolig utsikt över sjön. Här kan du njuta av solnedgångar och avkoppling i harmoni med naturen.
Här har du dessutom har du förmånen att ha ett registrerat officialservitut som ger dig rättighet att använda gångvägen till sjön och din egen brygga med båtplats. Perfekt för dig som älskar att vara nära vatten och uppskattar den unika livsstilen som detta hem erbjuder.

Välkommen till detta underbara hem där komfort och en unik livsstil vid sjön möts. Gästhuset säljes möblerat. Med bara 23 km till Arvika och 58 km till Karlstad har du även närhet till stadens bekvämligheter utan att behöva kompromissa med lugnet och skönheten i denna idylliska miljö.
Välkommen på visning!
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Skjutsbol Leråker 1

Boarea

78 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

2 106 kvm

Pris

2 650 000 kr

Högsta bud

3 000 000 kr