Branäs

Bävern 44

Dela denna bostad på Facebook

Mysig stuga i populära Bävernområdet!

Välkomna till Bävern 44! En mysig timmerstuga med förhöjd standard i ett mycket barnvänligt område. Stugans väldisponerade kvadratmeter fördelar sig på två sovrum, allrum, kök, badrum med bastu, samt loft med bäddar. Här bor du med närhet till liftar och skidbackar på vintern som till Klarälven och dess stränder på sommaren. Stuga som erbjuder alla bekvämligheter för en härlig skidsemester. I anslutning till tomten finns bra gräsområden som är perfekt att kunna spela kubb eller fotboll på under sommarmånaderna. Denna vill ni inte missa!

I N T Ä K T E R

Denna stuga säljs med förmedlingsavtal hos Branäs. Förra säsongen landade intäkterna på 93.000 och då hade nuvarande ägare 4 veckor för sig själva över julen, vecka 4 samt båda påsklovsveckorna. Det finns även möjlighet att hyra ut stugan på sommaren för extra intäkter. Här finns det alltså goda möjligheter till att finansiera sitt egna fritidsboende. Bävernstugorna är väldigt attraktiva att hyra!

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

En stuga ni inte får missa, varmt välkomna på visning!

Ö V R I G T

Stugan säljs möblerad med undantag för vissa personliga saker.
Stugan har idag KabelTV för 1560/år.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Bävern 44

Boarea

51 kvm

Antal rum

3 rum

Tomtarea

76 kvm

Pris

1 995 000 kr