Bävern 42

Dela denna bostad på Facebook

Supertrevlig stuga i populära Bävern med bra solläge!

Välkomna till denna otroligt mysiga och moderna timmerstuga nära skidbackarna och liftar i populära Bävernområdet. Stugan erbjuder 51 kvm och under har under senaste åren renoverat det mesta i stugan. Bostaden är fördelad på två sovrum, ett loft som används som allrum, modernt kök och ett badrum med WC, dusch och bastu. Under sommaren byggdes altanen ut och erbjuder nu plast för flera utemöbler. Från stugan har man lika nära till liftar och backar på vintern som till stranden på sommaren då Klarälven ligger helt intill och bara några minuter promenad bort finns fina stränder.

I N T Ä K T E R

Denna stuga säljs med förmedlingsavtal hos Branäs. Förra säsongen 22/23 landade intäkterna på ca 111.700kr (efter Branäs har tagit sin provision - 29%). Inför nästa säsong kommer Branäs sänka sin provision till 25% istället för 29% vilket är positivt. Det finns även möjlighet att hyra ut stugan på sommaren för extra intäkter. Här finns det alltså goda möjligheter till att finansiera sitt egna fritidsboende. Även intäkter från de nyinstallerade laddstolparna - laddbox för elbil"


K Ö P A T I L L S A M M A N S ?
Denna stuga tillsammans med nummer 42 ägs idag av samma ägare. De har därmed haft en dörröppning mellan stugorna så att sällskap som velat ha en större stuga har kunnat öppna mellan sig. Samt att ägarna själva nyttjat detta när de åkt upp tillsammans eller med mor- farföräldrar, med kompisar osv. Detta är en av få stugor med en mellandörr kvar i Bävern - vilket Branäsgruppen säger är en stor anledning till att de nästan är fullbelagda hela säsongen. Dörren är självklart helt låst om det är två olika sällskap eller om man inte bett Branäsgruppen öppna den, ägarna har en egen nyckel till dörren. En väldigt bra lösning som erbjuds i detta fall! Så varför inte köpa ihop med släkt eller vänner?

Stugan ägs nu i bolagsform vilket också gör det möjligt att kunna köpa över det via en verksamhetsöverlåtelse.

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

En stuga ni inte får missa, varmt välkomna på visning!

Ö V R I G T

Stugan säljs med avtal med Branäs. Som kan väljas att avbrytas om man väljer att avbryta det så snart man köper stugan.
Stugan säljs möblerad med undantag för vissa personliga saker.
Stugan har idag KabelTV för 122kr/mån. Vill man inte ha detta innebär det en uppsägningstid på 6 månader.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post
Hanna Sjöblom
Mäklarassistent 0705099974
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Bävern 42

Boarea

51 kvm

Antal rum

4 rum

Tomtarea

76 kvm

Pris

1 825 000 kr