Branäs

Orren 80A

Dela denna bostad på Facebook

Superfin stuga med Ski in/Ski out med bara några meter från liften!

Välkomna till Orren 80a!
Nu har vi nöjet att kunna presentera denna otroligt fina stuga på Branäsberget. Fastigheten erbjuder tre sovrum, ett badrum på nedre plan samt ett en WC på övre plan, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Modern stuga med trevliga sällskapsytor och väl utvalda material- och inredningsval! Till stugan finns ett stort förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Denna stuga ligger väldigt nära lift och backar vilket ger stugan ett väldigt attraktivt läge. En fin bastu kommer även att byggas!

Denna vill ni inte missa! Välkommen att kontakta mäklare för mer information!

I N T Ä K T E R

Maxintäkt på stugan är uppemot 200.000kr. Vilket innebär att det finns goda möjligheter att stugan finansierar sig själv via uthyrning på vintern. Vill man kan man även hyra ut stugan under sommarhalvåret för ytterligare intäkter.

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 13 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

Ö V R I G T

Stugan säljs möblerad med undantag för vissa personliga saker som inredning.
Stugan säljs med förmedlingsuppdrag via Branäs som ny ägare tar över.
KabelTV via Branäs följer med till ny ägare och innebär 6 månaders uppsägningstid.
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Orren 80A

Boarea/biarea

54/73 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

504 kvm

Pris

3 595 000 kr