Branäs

Räven 32

Dela denna bostad på Facebook

Lyxigt fjällhem med magiskt högt läge! Nära till skidspår och lift!

Med cirka 300 meter från liften ligger detta väl tilltalade och nybyggda fjällhem med totalt 12 sängplatser! Husets fem sovrum, två badrum varav ett med bastu, loft och öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum skapar ett socialt och välplanerat hem och är anpassat för ett aktivt liv med hela stora familjen eller många familjevänner. Interiören skapar en känsla av lyxigt och tilltänkt varav fina kulörer som fint följer den röda tråden i bostaden och samtidigt framhäver en härlig fjällkänsla! Terrassen är större än original och går därmed runt hela huset för att enkelt avgöra om du vill följa solen samt sitta i lä. Här har ni ett läge nära skidbackar, längd skidspår och gångavstånd till soltorget som erbjuder mat, affärer m.m.

Bostaden säljs omöblerad!

Räven 32 är en påkostad villa som varsamt använts av nuvarande ägare och har tidigare inte vart uthyrt.
Garage/Förråd: Det finns en gjuten platta till ett eventuellt garagebygge om 40 kvadratmeter. Framdraget bergvärme i 2 olika slingor (varmt / kallt). Bygglov finns där det även är inritat ett loft på garaget.

Huset är ett omgjort Falketind (husmodell) med större sovrum på entréplan samt uppgraderade vitvaror i kök. Bostaden är klassad som året runt bostad.
Rejäl bergvärmepump som är den största till ett vanligt familjehus.

Området Räven har en otrolig hög standard med stora stugor och många bäddar på Branäsberget! Ett attraktivt område med fint och högt läge.
Från Rävens område går en skidväg med natursnö som gör det lätt för hela familjen att både ta sig till och från skidbackarna.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!
I N T Ä K T E R
Hyr ni ut stugan till 100% under säsongen 2023/2024 uppskattas de totala hyresintäkterna till 300.000-350.000 kr innan Branäs tagit sin provision (om 25%).

O M R Å D E
Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande.

A V S T Å N D
Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Räven 32

Boarea

147 kvm

Antal rum

7 rum

Tomtarea

715 kvm

Pris

5 995 000 kr