Branäs

Orren 4

Dela denna bostad på Facebook

Modern stuga i populära Orrenområdet med magisk utsikt!

Välkomna till en av Branäs finaste stugor med ett fantastiskt läge, Orren 4! Här kan man åka direkt ut i backen med ett bra SKI-IN-SKI-OUT läge.
Här har man ett fantastiskt läge nära backen, en otrolig utsikt över berg och backar och en lyxig känsla i huset. En modern och exklusiv stuga helt i timmer med ett fantastiskt läge på Branäsberget. Stugan ligger i främsta raden mot backen och har en härlig panorama-utsikt. Den stora stugan erbjuder 135 kvm med 12 bäddar fördelade på 3 sovrum. Smakfullt inrett boende med stort allrum och rymligt kök för trevliga kvällar tillsammans. Bostaden värms upp via bergvärme och i boendet finns även braskamin och bastu.

Pist - 50m
Lift - 300m

I N T Ä K T E R

Hyr man ut stugan till 100% under säsongen 2022/2023 hamnar maxintäkterna på hela 367.000kr innan Branäs tagit sin provision. (25%) vilket gör att man kan finansiera boendet med uthyrningen. Driftkostnaderna är på ca 57 000kr.


O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil
Wilma Kling
Fastighetsmäklare 0732508198
Skicka e-post
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Orren 4

Boarea

135 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

540 kvm

Pris

5 295 000 kr