Södra infarten 5

Dela denna bostad på Facebook

Perfekt för din verksamhet med fantastisk lägenhet och utsikt över Askersunds hamn!


Unik affärsmöjlighet i Askersund med bostad och affärslokal!

Välkommen till en exceptionell fastighet som erbjuder det bästa av två världar - en rymlig och elegant lägenhet med hisnande utsikt över Askersunds hamn samt en mångsidig affärslokal perfekt för din nästa företagsidé!

Affärslokalen:
På markplan finner du en imponerande affärslokal som är redo att uppfylla dina drömmar om företagande. Med generösa utrymmen och flexibel planlösning är möjligheterna oändliga. För närvarande utnyttjas lokalen som en chokladfabrik med tillhörande butik och café, men dess potential sträcker sig långt bortom detta. Med ett komplett storkök kan du förvandla detta utrymme till en restaurang, ett bageri eller vilken verksamhet du än kan tänka dig. Dessutom erbjuder den tillhörande sittplatserna möjlighet för kunder att koppla av och njuta av dina produkter i en bekväm miljö.

Lägenheten:
Stig in i denna charmiga lägenhet som omfamnar dig med sin ljusa och välkomnande atmosfär. Här finns allt du behöver för bekvämt boende - ett rymligt sovrum, vardagsrum och ett helkaklat badrum. Det fullt utrustade köket kompletterar bostaden perfekt och erbjuder både stil och funktion. Men det bästa av allt? Utsikten. Varje dag vaknar du upp till en panoramautsikt över Askersunds vackra hamn, vilket gör varje ögonblick här till en fröjd.

Extra Fördelar:
Denna fastighet har mer att erbjuda än bara bostad och affärsutrymme. Ett stort garage och en rymlig källare står till ditt förfogande, vilket ger gott om förvaringsutrymme och bekvämlighet. Tvättstuga och personaltoalett finns också tillgängligt, vilket gör det till en komplett och funktionell lösning för din verksamhet. Installerad fettavskiljare samt bra ventilation finns i fastigheten.

Läge och Potential:
Beläget nära Askersunds hamn och omgivet av en livlig atmosfär, är denna fastighet en dröm för alla som söker en livsstil där arbete och nöje möts. Askersund är känd som en sommarstad och lockar många besökare varje år. Dessutom är fastigheten lättillgänglig via en bra vägförbindelse, vilket säkerställer en stadig ström av kunder och besökare.

Denna fastighet erbjuder inte bara en plats att bo och arbeta, utan en möjlighet att förverkliga dina visioner och skapa något extraordinärt. Med en inspirerande utsikt, en mångsidig affärslokal och ett bekvämt boende är detta en investering du inte vill missa.

Kontakta oss idag för att ta steget mot din nya livsstil i Askersund!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post
Malin Reidarsson
Reg. Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Södra infarten 5

Pris

3 795 000 kr