Industrigatan 16

Dela denna bostad på Facebook

Nu finns stora möjligheter för dig/er som vill starta upp eller förflytta er verksamhet till en rymlig och väl omhändertagen lokal i Charlottenberg!
En bra belägen lokal som ligger mitt emellan övriga verksamheter/shoppingcenter och Charlottenbergs centrum. En rejäl parkering gör det smidigt för besökare och kan även vara positivt på andra sätt beroende på vad man vill bruka fastigheten och lokalen till.
Lokalen passar bra för olika typer av verksamheter, så den har god potential och goda möjligheter för flertalet yrkesgrupper.

I dagsläget bedrivs en sportbutik i lokalen, lokalen invändigt är öppen och ljus och har gott om utrymme med stor öppen yta för möblemang/utrustning och liknande.
Det finns ett kontorsrum, ett omklädning/duschrum med ingång till en städskrubb, en wc, lunchrum och lager/förrådsutrymme.
Plastmatta på golvet och ljusa målade väggar i större delen av byggnaden, utom vissa delar i lager/förrådsutrymme där det är betong/marmoflorgolv och i duschrummet där det även är plastmatta på väggen.


O M R Å D E:
Charlottenberg är en levande ort i Eda kommun med gott om rörelse och aktivitet, som på grund av närheten till Norge även har en mycket välutvecklad gränshandel. Här finns allt man kan tänkas behöva, både i köpcentrum, i området runtomkring och i det lokala centrumet. Charlottenberg har även en tågstation med goda förbindelser för den som pendlar.

A V S T Å N D:
Arvika 3,7 mil
Karlstad 11 mil
Norska gränsen 7 km
Oslo 12 mil

Välkomna att lämna ert intresse!
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post
Hanna Sjöblom
Mäklarassistent 0705099974
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Industrigatan 16

Pris

På förfrågan