Branäs

Lassiebyn 9c

Dela denna bostad på Facebook

Perfekt lägenhet i Lassiebyn-Branäs!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina bostadsrätt i Lassiebyn. Bostadens 45 kvadratmeter fördelas på två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum. Denna bostad passar perfekt både under vinter och sommaren. Under vintersäsongen har man närhet till både liftar och backar och framförallt bra för barnfamiljer där det finns bra barnbackar att börja med. Från bostaden har man även närhet till både restauranger och After ski. Under sommarmånaderna är det lika fint att vara i Braäs och då har man istället närhet till sjön, backarna för att promenera och ytterliga fina promenadstråk. Till lägenheten hör även ett förråd där man kan förvara skidor osv.

I N T Ä K T E R

Maxintäkt på denna lägenhet är uppemot 85.000kr efter att Branäs tagit sin provision. Nuvarande ägare har haft intäkter på ca 74.000kr efter Branäs provision de senaste 2 åren. Då har de valt någon period själva. Vilket innebär att det finns goda möjligheter att stugan finansierar sig själv via uthyrning på vintern. Vill man kan man även hyra ut stugan under sommarhalvåret för ytterligare intäkter.

O M R Å D E

Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 13 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande.

S O M M A R I B R A N Ä S

Sommar i Branäs blir större och större! Det är allt från downhill- och cross country-leder till padelbanor. Under sommaren är även den populära restaurangen Ladan öppen för att servera god lunch, fika osv. Utöver detta finns fina vandringsspår och bra fiskemöjligheter.

A V S T Å N D

Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil
Julia Nordin
Fastighetsmäklare/Delägare 0703814060
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Lassiebyn 9c

Boarea

45 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

1 998 kr/mån

Pris

950 000 kr