Agneteberg

Edgrensgatan 25A

Dela denna bostad på Facebook

Stilren och modern bostadsrätt med låg månadsavgift!

Varmt välkommen till denna fantastiska bostadsrätt som har genomgått en imponerande renovering. Här möts du av en stilren och modern atmosfär som genomsyrar varje rum. Det nytänkta köket från IKEA erbjuder inte bara en tidlös design, utan även gott om utrymme för ett mindre matbord där du kan avnjuta dina måltider.Badrummet är helkaklat och pryds av vackert marmorklinker på golvet. Här finner du även en dusch, kommod med handfat, wc och praktisk toppmatad tvättmaskin.

Det generösa allrummet är ljust och välkomnande med sina vackra trägolv och moderna färgsättning på väggarna. Härifrån når du också den soliga balkongen där du kan njuta av dagen lång sol samt en fridfull utsikt över gräsmattan och det lugna området. Sovrummet är rymligt och erbjuder fina ytskikt samt gott om plats för en stor dubbelsäng.

Denna bostadsrätt är en del av en stabil och trygg förening med 36 lägenheter i Arvika. Här finns praktiska faciliteter såsom cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och torkrum. Dessutom finns det en samlingslokal i källarplan på Edgrensgatan 21 A för gemensamma aktiviteter.
Till lägenheten hör förråd i källaren för extra förvaringsmöjligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna trivsamma bostadsrätt i ett eftertraktat område. Kontakta oss för mer information och för att boka din visning redan idag!

Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Edgrensgatan 25A

Boarea

50 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

2 785 kr/mån

Pris

650 000 kr

Högsta bud

575 000 kr