Södra Ladugårdsängen

Termikgatan 21A

Dela denna bostad på Facebook

Tvårummare i populära Södra Ladugårdängen!


Välkommen till Termikgatan 21A!

På tredje våningen ligger denna moderna tvårummare med en optimal planlösning där varje yta är utnyttjad till fullo. I hallen finns en skjutdörrsgarderob som håller din vardag organiserad och stilren. Sovrummet rymmer både säng och arbetsplats, perfekt för både avkoppling och produktivitet. I hjärtat av lägenheten finns köket och vardagsrummet i öppen planlösning som ger plats för sociala tillfällen. Härifrån tar du dig ut till lägenhetens balkong med utsikt över innergården. Badrummet är komplett med kaklade väggar och har en separat tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det en arbetsyta med överskåp för extra förvaring.

Förutom det praktiska erbjuder denna lägenhet även en mängd förmåner inkluderat i hyran. Värme, kabel-TV och bredband (100/100) är några av de bekvämligheter som ingår och bidrar till en kostnadseffektiv och hållbar lösning för din vardag.

Utanför dörren väntar en charmig innergård som lockar med en rad faciliteter för både avkoppling och aktivitet. Här finns en lekplats för de små, odlingsmöjligheter för den gröna tummen, samt en egen pool och bastu med omklädningsrum för avkopplande stunder.

Perfekt läge för dig som vill ha närhet till allt Örebro har att erbjuda. Med gångavstånd till stadskärnan, universitetet och Sörbyängsbackens aktivitetscenter finns allt du behöver inom räckhåll. Promenadslingor, motions- och skidspår, golfbana och mycket mer väntar på att utforskas - allt inom bekvämt cykelavstånd från din dörr.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Termikgatan 21A

Boarea

50.7 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

4 686 kr/mån

Pris

1 595 000 kr eller högstbjudande