Centralt

Fredsgatan 10

Dela denna bostad på Facebook

Hörnlägenhet i centrala Örebro!

Välkommen till Fredsgatan 10!

Denna fantastiska lägenhet erbjuder det bästa av två världar - en central belägen plats och en lugn, harmonisk atmosfär. Med sina tre rymliga rum och kök samt en solig balkong är detta den perfekta lägenheten för dig som vill flytta rätt in.

Denna hörnlägenhet strålar av naturligt ljus tack vare sina stora fönster som omfamnar varje vrå. Här får du njuta av vackra parkettgolv i varje rum. I köket finns det gott om plats för matlagning och sociala sammankomster.

Med en yta på 80 kvadratmeter är detta ett hem som ger dig gott om utrymme att leva och trivas i. Dessutom är hyran enkel och bekymmersfri, då den inkluderar allt du behöver för en bekväm vardag - värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bredband.

Föreningslivet är lika imponerande som själva lägenheten. Med en stabil och välskött förening har du tillgång till bekvämligheter som bastu, tvättstuga, träningslokal och övernattningslägenhet, vilket gör vardagen både enklare och mer bekväm. Den vackra innergården är perfekt för avkoppling eller sociala grillkvällar.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Fredsgatan 10

Boarea

80 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

5 167 kr/mån

Pris

2 295 000 kr eller högstbjudande