Kumla Centrum

Vattugatan 12 A

Dela denna bostad på Facebook

Varmt välkomna till Vattugatan 12A!

Möjlighet till snabbt tillträde!

Här flyttar du in i en lägenhet med allt du behöver på liten yta. Bostaden som har genomgående vitmålade väggar, kaklat golv i hall och nyinlagt golv i sovrummet samt helkaklat badrum är den perfekta lägenheten för dig som förstagångsköpare eller som är i behov av en övernattningslägenhet. Den billiga månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bredband samt TV. Du kommer ha svårt att hitta ett billigare boende! Låt oss inte glömma en rymlig inglasad balkong i östligt läge!

Brf Östergården i Kumla är en stabil förening med god ekonomi. Till bostaden hör även ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd. Till föreningen hör en trevlig och grönskande innergård med loungemöbler!

Du kommer inte hitta ett bättre och mer centralt läge i Kumla. Här finner du närhet till allt från restauranger, caféer, matbutik, gym, apotek, systembolaget m.m. allt ett stenkast bort. På fem minuters kort promenad når du tågstation som tar dig in till Örebro på 12 minuter samt busshållplats, perfekt för dig som arbetar eller studerar i Örebro.

AVSTÅND
Örebro ............20 km
Hallsberg ........10 km

Kontakta mäklaren för visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Tis 5 Mars
kl 17:00 - 17:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Vattugatan 12 A

Boarea

27 kvm

Antal rum

1 rum

Månadsavgift

2 507 kr/mån

Pris

340 000 kr accepterat pris