Kumlaby

Pettersgatan 37

Dela denna bostad på Facebook

Trerummare i en stabil förening!

Välkommen till Pettersgatan 37!

Här har du det perfekta boendet för dig som vill bo i en stabil förening, utan trädgårdssysslor och nära till centrala Kumla. På det övre planet ligger denna lägenhet på 75kvm med tre rum och kök. Här ingår det ett garage i månadsavgiften samt gott om extra förvaring i form av tre förråd.

Denna lägenhet bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp under soliga dagar, och för dig som vill ta morgonkaffet utomhus så finns det plats för det på loftgången. Det är även en perfekt plats att sitta på efter en varm sommardag. Du välkomnas in i en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera ditt nya hem. Till vänster finns lägenhetens första rum som kan användas både som sovrum eller kontor. Det andra sovrummet är det största och har inbyggda garderober med skjutdörrar. Vardagsrummet är rymligt och luftigt, här får du plats med både soffa samt en matgrupp. Badrummet är försett med en duschhörna och tvättmaskin. I det praktiska köket har du plats med ett matbord så att du kan njuta av både umgänge och matlagning.

Här flyttar du hem till ett familjärt och barnvänligt område med Kumlabyskolan en kort promenad bort från förskola till årskurs 9. Möjlighet till aktiv fritid med närhet till fotbollsplaner, lekplatser och Viaskogen med motionsspår. Lätt att ta dig in till centrala Kumla med cykel.

Välkommen på visning!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Tor 7 December
kl 17:15 - 17:45
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Pettersgatan 37

Boarea

75 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

3 221 kr/mån

Pris

925 000 kr eller högstbjudande