Kumla Centrum

Vattugatan 16A

Dela denna bostad på Facebook

Hörnlägenhet högst upp i huset!

Välkommen till Vattugatan 16A!

Högst upp i byggnaden finns denna ljusa etta på 39 kvm. Lägenheten präglas av fräscha och renoverade ytskikt samt mycket ljus med fönster åt flera håll. Du välkomnas in i en öppen hall med gott om plats till förvaring, det finns en klädkammare där man har byggt upp ett Elfa-system som man själv kan bygga på och styra om efter behov. Badrum stamrenoverades 2019, och här tillkommer det en kombinerad tvätt- och torkmaskin. I detta kök finns det gott om plats för matlagning samt plats för ett mindre matbord. Det stora rummet har fönster i två väderstreck och fransk balkong, här finns det plats för både säng, soffa samt tillhörande möblemang.

I den låga avgiften om 2867kr/mån ingår värme, bredband, TV. Föreningen har även ett gemensamt elavtal, du behöver därmed inte stå för nätavgiften.

Denna lägenhet är perfekt för dig som student, förstagångsköpare eller för att disponera som pendlarlägenhet då den ligger på trygga tredjevåningen och i en av Kumlas mest eftertraktade föreningar. Central beläget, med nära till matbutiker, restauranger, service och lokaltrafik som tar dig in till Örebro på ca 10 minuter. Här bor du även med närhet till Djupadalsbadet med både gym och inomhus/utomhus bad.

Föreningens innergård är just nu under renovering men kommer att färdigställas med buskage, boulebana, en mindre gunga samt sittytor.

Välkommen på visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Mån 25 September
kl 17:00 - 17:30
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Vattugatan 16A

Boarea

39 kvm

Antal rum

1 rum

Månadsavgift

2 867 kr/mån

Pris

550 000 kr eller högstbjudande