Kumla Centrum

Södra kungsvägen 30B

Dela denna bostad på Facebook

Gavellägenhet med balkong!

Välkommen till Södra Kungsvägen 30B!

Denna gavellägenhet på andra våningen erbjuder en bekväm boendemiljö med badrum, gäst-WC och balkong. Vid entrén möts du av en ljus och öppen hall. Till höger finner du köket, komplett med stilrena, mörka köksluckor och all nödvändig maskinell utrustning. Intill köket finns det rymliga sovrummet med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är elegant helkaklat och inkluderar en praktisk tvättmaskin.

Det generösa vardagsrummet rymmer en stor soffa eller en mindre soffa samt ett matbord för fyra personer. I den andra delen av lägenheten finns ytterligare ett sovrum och en separat toalett. Perfekt för dig som önskar ett extra sovrum eller för familjer med tonårsbarn, då det finns en egen ingång. Månadsavgiften inkluderar kostnader för värme, vatten, bredband och TV.

Lägenheten har ett centralt läge i Kumla med närhet till restauranger, caféer, matbutiker, gym, apotek med mera. På bara fem minuters promenadavstånd når du tågstationen, vilket tar dig till Örebro på endast 12 minuter, och busshållplatsen finns också i närheten. Kumla sjöpark ligger bara ett stenkast bort och erbjuder ytterligare rekreation och naturupplevelser.

AVSTÅND
Örebro ............20 km
Hallsberg ........10 km

Kontakta mäklaren för mer information eller för att boka visning!
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Södra kungsvägen 30B

Boarea

68 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

5 872 kr/mån

Pris

995 000 kr eller högstbjudande