Mellringe

Irisgatan 74

Dela denna bostad på Facebook

Nytt lägre pris!

Välkomna till Irisgatan 74 och denna kvadratsmarta trerummare. Två väl tilltagna sovrum, rymligt vardagsrum, kök med bland annat hel kyl och frys, badrum, gästtoalett, rymlig klädkammare samt balkong som blickar ut mot innergården.

I månadsavgiften ingår det mesta som värme, vatten, bredband från Telenor (250/250), TV, bostadsrättstillägg samt nätavgiften för el (individuell debitering). Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna.

Till bostaden ingår även ett förråd som är beläget i källaren!

HSB Slånbäret är en stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns det flera tvättstugor, samlingslokal, gym, bastu, bordtennisrum, hobbyrum och övernattningslägenheter. I området finns lugna innergårdar med fina grönytor och trevliga uteplatser för umgänge och avkoppling. Precis runt hörnet finns även skola, dagis, pizzeria, vårdcentral samt bra service med ICA Nära som har bekväma öppettider på (7-23). Bra bussförbindelser till city och universitetet.

Kontakta mäklaren för visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Tor 13 Juni
kl 16:30 - 17:15
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Irisgatan 74

Boarea

84 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

5 037 kr/mån

Pris

1 230 000 kr eller högstbjudande