Mellringe

Irisgatan 74

Dela denna bostad på Facebook

Välkomna till Irisgatan 74!

Snart kommer denna kvadratsmarta trerummare till saluföras. Två väl tilltagna sovrum, rymligt vardagsrum, kök med bland annat hel kyl och frys, badrum, gästtoalett, rymlig klädkammare samt balkong som blickar ut mot innergården.

I månadsavgiften ingår det mesta som värme, vatten, bredband från Telenor (250/250), TV, bostadsrättstillägg samt nätavgiften för el (individuell debitering). Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna.

Till bostaden ingår även ett förråd som är beläget i källaren!

HSB Slånbäret är en stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns det flera tvättstugor, samlingslokal, gym, bastu, bordtennisrum, hobbyrum och övernattningslägenheter. I området finns lugna innergårdar med fina grönytor och trevliga uteplatser för umgänge och avkoppling. Precis runt hörnet finns även skola, dagis, pizzeria, vårdcentral samt bra service med ICA Nära som har bekväma öppettider på (7-23). Bra bussförbindelser till city och universitetet.

Varmt välkommen med ditt intresse redan nu!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Irisgatan 74

Boarea

84 kvm

Antal rum

3 rum

Månadsavgift

4 803 kr/mån

Pris

1 295 000 kr eller högstbjudande