Hovsta

Gladarbergsvägen 8

Dela denna bostad på Facebook

Radhus med stor hörntomt och uteplats i soligt söderläge!

Varmt välkomna till Gladarebergsvägen 8!

Vill du också bo i populära och barnvänliga Hovsta - då har du hittat rätt! Nu har du möjlighet att förvärva ett radhus på två plan med hela fem sovrum, två badrum, separat tvättstuga, helrenoverat kök samt två balkonger och en uteplats i soligt söderläge som är perfekt för sena sommarkvällar med nära och kära. Bostadens hörnläge ger en av de största tomterna i föreningen med gott om plats för lek för hela familjen. På tomten finns även lekstuga och odlingslådor.

Till bostaden hör ett rymligt förråd beläget på tomten, garageplats samt parkeringsplats- allt ingår i avgiften!

Här flyttar ni in till ett tryggt område med mycket barnfamiljer och bilfria innergårdar. Trevligt område med välskötta lekparker och närhet till naturreservatet Gladarbergsskogen. Här bor du i en välskött och stabil förening i form av BRF Gladarberg. Enligt den senaste årsredovisningen ligger belåningen på 4530kr/kvm vilket anses vara god då föreningen har gjort många tyngre renoveringar senaste åren. Se mer info om detta under föreningsinfon.

Hovsta är ett mycket barnvänligt bostadsområde som ligger ca 10 km norr om Örebro. Skola och dagis finns i området och buss in till Örebro centrum går flera gånger i timmen. Nära till golfbana, motionsspår och en cykeltur ifrån badplats i sjön Lången.

Varmt välkomna med ert intresse redan nu!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Gladarbergsvägen 8

Boarea

138 kvm

Antal rum

6 rum

Månadsavgift

6 972 kr/mån

Pris

2 495 000 kr eller högstbjudande