Centrum

Östra Storgatan 18

Dela denna bostad på Facebook

Mysig tvårummare i centrala Hallsberg!

Välkommen in till denna mysiga två-rummare på Östra Storgatan 18.

Här välkomnas du in i en ljus lägenhet med vitmålade väggar och gott med ljusinsläpp från de stora och nya fönstren. Köket har stora arbetsytor både med bänkutrymme samt en separat köksbänk. I det rymliga vardagsrummet får du både plats med stor soffa samt matplats som ger en perfekt plats för umgänge. Avskärmat från vardagsrummet ligget lägenhetens sovrum. Även här har du plats för en stor säng med goda förvaringsmöjligheter. Praktiskt badrum med toalett, dusch samt toppmatad tvättmaskin.

För dig som pendlar ligger detta boende bara ett stenkast från tågstationen med endast 20 minuter tågresa till Örebro, samt 7 minuter till Kumla. För dig som vill bo centralt och nära till allt Hallsberg har att erbjuda och samtidigt ha nära till grönområden och fina promenadstråk är detta en lägenhet för dig!

En trygg och stabil förening där man har en belåning på ca 3000kr/kvm. Här har föreningen båge genomgått stambyte, byte av tak och renovering av hissar samt fönsterbyte som har gjort lägenheten mer isolerad från både ljud och vind. I denna förening finns en välutrustad tvättstuga. Det finns även andra faciliteter så som en relaxavdelning, boulebana samt en övernattningslägenhet.

Kontakta oss vid fler frågor eller intresse!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Östra Storgatan 18

Boarea

53 kvm

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

4 079 kr/mån

Pris

På förfrågan