Om oss

VARUMÄRKE med fokus
på exklusivitet och kvalitet

Vilka är vi?

Julia Nordin Fastighetsmäklare/Delägare
Malin Jakobsson Fastighetsmäklare/Delägare

Agentur Fastighetsförmedling grundades 2016 och har redan från start haft sikte på kvalitet, exklusivitet och kunskap. I en värld där tekniken går framåt fortare än någonsin är det viktigt att hänga med i utvecklingen och vårt mål är att alltid vara i framkant med allt vad marknadsföring och företagande handlar om!

2018 och två år efter att Agentur Fastighetsförmedling grundades utsågs en av våra mäklare till Den mäklaren som sålde 5 mest i hela Sverige. Det är något vi är stolta över och inom Agentur Fastighetsförmedling får mäklaren alltid vara i rampljuset.

2020 blev Agentur Fastighetsförmedling en Franchisekedja. Under samma år fick Agentur sin första Franchisetagare i Örebro Län med kontor i Kumla.

Vart står vi?

Vårt mål är inte att bli störst men vi vill definitivt vara bäst och leverera kvalitet i högsta grad. Agentur Fastighetsförmedling är ett exklusivt varumärke med kompetens att förmedla alla typer av fastigheter.

En bostadsaffär är en av de största affärerna man gör i livet. Agentur Fastighetsförmedling lägger stor vikt i utformandet av en bostadsannons och lämnar inget åt slumpen. På Agentur jobbar våra medarbetare väldigt nära med stylister och fotografer för att framhäva kundens bostad på bästa tänkbara sätt.

Agentur värnar om kundrelationer och anser att service är A och O i denna bransch.

Agentur Fastighetsförmedling är inte bunden av någon bank eller försäkringsbolag som ställer krav på hur eller vad. Mäklaren har enorma möjligheter att skapa sitt eget sätt att jobba och knyta kontakter med samarbetsparters.

Vilka söker vi?

Vi söker dig som älskar att vinna och drivs av att överträffa dina egna prestationer. Någon som vill utvecklas och brinner för yrket. På Agentur Fastighetsförmedling finns många möjligheter att gå hur långt som helst och klättra i din karriär.

På Agentur Fastighetsförmedling sätter vi alltid kunden i fokus, strävar efter det lilla extra och älskar att överträffa kundens förväntningar. Hos oss har vi inga armbågar mot våra kollegor eller konkurrenter. Här lyfter vi varandra och gläds av varandras framgångar.

Agentur erbjuder dig den coachning och stöttning du behöver för att nå dina mål. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och utveckla varumärket tillsammans med oss.

Vi ser fram emot er ansökan på arvika@agenturfast.se