Grums

Leonardsbergsgatan 11

Dela denna bostad på Facebook

Påkostat hus med karaktär och högt läge på populära Leonardsberg! Dubbelgarage!

På det populära området i Grums finner du detta påkostade och renoverade hus med massor av karaktär. Huset är beläget på en högre höjd vilket ger dig kvällssol och en härlig utsikt samt närhet till naturen.
Leonardsbergsgatan 11 har verkligen allt du kan önska dig och bostadens pärla är det nybyggda isolerade uterummet med glasväggar. Här kan du njuta året runt av middag med nära och kära eller slänga dig ner i en härlig lounge möbel efter en stressig dag. Från uterummet finns dörr ut till trädgården på baksidan som erbjuder ett trädäck som fångar solens bästa timmar, odlingslådor i cortenstål, jacuzzi, plats för utemöbler m.m. Socialt och genomtänkt både utvändigt men också invändigt.

Från bostadens framsida tar du dig in genom entrén som erbjuder stora förvaringsmöjligheter i garderober. Vidare kommer det sociala köket med köksö från -09. Här finns även en kamin, plats för stort matsalsbord och ingången till bostadens sovrum på entréplan. Köket har all maskinell utrustning som behövs och även en lyxig vinkyl. Vidare erbjuds badrum med dusch, vardagsrum med ytterligare kamin och utgång till det fantastiska uterummet. Pannrum m tvättstuga. Trappen upp leder dig till bostadens ytterligare tre sovrum samt badrum med badkar och dusch.

Uppvärmning via bergvärme, två kaminer samt nyinstallerad solpanel! Dubbelgarage med luftvärmepump.

Härlig villa med modern utrustning och ljus och luftig känsla som skapar en härlig atmosfär!
Missa inte chansen att få bo i detta påkostade hus med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Leonardsberg i Grums är en vacker och charmig del av samhället- Vackra populära grönområden och natursköna omgivningar. Här kan du njuta av promenader längst vackra stigar och upptäcka naturen, fornlämningar m.m.
Bra bussförbindelser till Karlstad och inte allt för långt ifrån vattnet. Närhet till förskola, skola, mataffär och allt du behöver.

Välkommen till Leonardsbergsgatan!
Malin Jakobsson
Fastighetsmäklare/delägare 0725050660
Skicka e-post

Visning

Tor 25 April
kl 15:00 - 16:00
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Leonardsbergsgatan 11

Boarea

145 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

1 070 kvm

Pris

2 300 000 kr