Brändåsen

Brändåsen Kvarnen 165

Dela denna bostad på Facebook

Villa med vacker trädgård och en unik fastighet med tillhörande verksamhet!

Välkommen till Brändåsen Kvarnen 165!

Nu finns möjligheten att förvärva denna unika fastighet med ett vackert bostadshus, väl omhändertagen trädgård samt fastigheten Kvarnen. Kvarnen används idag för bland annat loppisverksamhet. För er öl fantaster bjuder det översta planet på en bar med en stor ölsamling med ca 2000 unika sorter samt tillhörande attiraljer som säljaren är intresserad av att sälja till den nya ägaren.

Inhägnad av gärdsgårdstaket ligger den vitputsade villan med en trädgård som bjuder på ett uterum med utsikt över en rinnande damm, odlingsmöjligheter, stora gräsytor och en pool. Denna trädgård ligger avskild ifrån närmsta granne och är därmed fri från insyn. Villan fördelar sig utöver två plan samt källare med tvättstuga, förvaringsutrymmen och matkällare. På entréplan välkomnas du in i fin veranda, rymlig hall med klädkammare och ett helkaklat badrum med vattenburen golvvärme. Även på detta plan ligger köket med vedspis och direktutgång till en altan, samt ett rymligt vardagsrum med en eldstad. På övervåningen ligger de tre sovrummen och ännu ett helkaklat badrum med golvvärme. Det större sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i form av tre stora integrerade garderober. Här finns även en balkong.

På denna fastighet finns även Kvarnen, som idag används som loppisverksamhet samt ett litet café. Högst upp i denna byggnad har nuvarande ägare en otrolig ölsamling samt en bar för för alla dina nära och kära. Resterande av byggnaden används idag som förvarning, och ett garage.

Omgivningen runt denna bostad finns det en skog några hundra meter bort där du kan promenera eller möjligtvis hitta skogens guld. Härifrån kommer du med bil till Kumla på 12 minuter, samt till Örebro på enbart 20 minuter.

Planritning på fastigheten finns ej.

Välkommen på visning!
Malin Reidarsson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare 076-180 44 01
Skicka e-post
Micaela Johansson
Reg. Fastighetsmäklare 0761800055
Skicka e-post

Visning

Mån 2 Oktober
kl 17:00 - 18:00
Anmälan krävs! Boka dig på vår hemsida eller mejla. Välkomna!

Brändåsen Kvarnen 165

Boarea/biarea

156/80 kvm

Antal rum

5 rum

Tomtarea

4 130 kvm

Pris

2 495 000 kr eller högstbjudande